• Sisustamisen materiaaleja jokaiseen kotiin

  Sisustamisen materiaaleja
  jokaiseen kotiin

  Sisustustalon tuotteista löydät juuri sinun kotiisi sopivat materiaalit, lattiasta kattoon

Tuotteita kaikkeen sisustamiseen

Sisustustalo auttaa onnistumaan

Kotkan Sisustustalo palvelee ammattitaidolla kaikissa kodin sisustukseen liittyvissä asioissa. Liikkeemme sijaitsee Karhulassa, Jumlaniemeä vastapäätä, jonne on helppoa saapua mistä suunnasta tahansa.

Uusimme valikoiman ja malliston myymälässämme, jossa uudet tuotteet ovat näyttävästi nähtävillä.Uusina tuotteina mm. Noblessa -keittöt sekä Laattapisteen Shop-In-Shop-myyntinäyttely.

Company Gallery 01
Company Gallery 02
Company Gallery 03
Company Gallery 04

 • Toimivat keittiöratkaisut

  Toimivat keittiöratkaisut

  Tervetuloa toteuttamaan unelmiesi keittiö. Myymälästämme löydät useita eri malleja suuriin ja pieniin keittiöihin. Meillä on pysyvä myyntinäyttely keittiöistä ja niihin kuuluvista säilytysratkaisuista.

  Meiltä saat keittiön kalustettuna kaikilla kodin koneilla tai ilman koneita, valitse itse! Toteuta keittiöremontti Sisustustalon avulla ja onnistut varmasti. Vaihtoehtoja on paljon, käänny ammattilaisen puoleen ja löydä omasi! Suunnittelijamme avulla voit toteuttaa unelmiesi keittiön vaivattomasti.

  Uusi ilme keittiöön Sisustustalosta.

  Varaa aika, suunnitellaan yhdessä!

 • Luksusta kylpyhuoneeseen

  Luksusta kylpyhuoneeseen

  Suunnitelmissa tunnelmallisen sauna ja ylellinen kylpyhuone?

  Sisustutalossa on mm Laattapisteen pysyvä myyntinäyttely, josta löydät trendikkäät laatat 3700 laatan valikoimasta! Lisäksi meiltä saat kaiken avun toimivan kylpyhuoneen suunnitteluun ja toteutukseen.

  Kylpytilojen pintojen lisäksi valikoimissamme on kylpytilojen kalusteet, valaistus sekä viimeistelytarvikkeet. Näillä onnistut varmasti!

  Tervetuloa tutustumaan valikoimiimme!

 • Uudista kodin pinnat

  Uudista kodin pinnat

  Uudista kotisi kaikki pinnat lattiasta kattoon laadukkailla ja kestävillä ja käyttötarkoitusta vastaavilla materiaaleilla. Meiltä saat tapetit, maalit, lattiapinnoitteet, listat, ovet ja asennustarvikkeet. Kerro suunnittelijoillemme ajatuksesi ja anna heidän auttaa valitsemaan oikeat tarpeita vastaavat tuotteet. Palveleva henkilökuntamme auttaa!

 • Kalusteita kaikkiin huoneisiin

  Kalusteita kaikkiin huoneisiin

  Sisustustalosta saat laadukkaat Stirpe ja Finndeco -liukuovikaapit ja muut säilytystarvikkeet vaikka valmiiksi kasattuna. Toimitamme tarvittaessa tuotteet kotiisi ja asennamme ne paikoilleen. Vaivattomampaa tapaa ei ole.

  Meiltä saat kalusteet eteiseen, makuuhuoneisiin, kylpyhuoneisiin sekä olohuoneisin.

  Tervetuloa tutustumaan laajaan kaapistomallistoomme

 • Tunnelmalliset saunat

  Tunnelmalliset saunat

  Haluatko kotiin uuden, tunnelmallisen saunan? Sisustustalossa voit tutustua laajaan materiaalivalikoimaan. Materiaaleina voit käyttää vaikkapa tervaleppää, lämpökäsiteltyä tai käsittelemätöntä haapaa, lämpökäsiteltyä radiata mäntyä, värjättyä kuusipaneelia tai lämpökäsiteltyä leppää. Yhdistä materiaaleja, suunnittele laudemalli; vaihtoehtoja on useita!

  Tarvittaessa voit käyttää myös valmislauteita, joilla saat toteutettua saunaremontin nopeasti ja tyylikkästi.

  Lisäksi voit valita sopivan kiukaan uuden saunasi sydämeksi!

Tunnettuja sisustamisen brändejä

Tuotemerkkejä

Kotkan Sisustustalon valikoimasta löydät suuren joukon tunnettuja sisustamisen tuotemerkkejä.
Meiltä saat kaiken saman katon alta!