Sisustustalon blogi

Seuraa meitä myös muualla verkossa

XL-keittiöiden sukupolvi

Uuden keittiön hankintapäätös riippuu monista eri tekijöistä. Yksilöllisen keittiösuunnitelman on otettava huomioon eri asioita. Kun katsot myymälässä keittiöitä ensimmäistä kertaa, sinua kiehtoo loistava muotoilu ja ihailet viimeisintä keittiöteknologiaa ja nerokkaita ominaisuuksia.

Mutta varta vasten sinulle suunnitellun keittiön täytyy pystyä parempaan. Uusilla XL-mitoitetuilla seinä- ja alakaapeilla saat kymmenen prosenttia enemmän säilytystilaa ja lisää mukavuutta, ergonomiaa ja monipuolisia suunnittelumahdollisuuksia.

Uusi XL-korkuinen perusyksikkö tarjoaa kymmenen prosenttia enemmän säilytystilaa kuin vakiokorkeus, ja sen ansiosta vieläkin enemmän tilaa keittiötarvikkeille. XL-korkeus hyödyttää myös käyttäjää muodostamalla täydellisen synteesin ergonomisten ja säilytystarpeiden välille.

Säilytystilan ja työskentelykorkeuden optimoimiseksi XL-korkeus on tervetullut lisä standardi-/ Line N -korkeuden (72 cm) ja Maxi-korkeuden (86,4 cm) välille. XL-mitoitetun perusyksikön lisäksi on samalla mitoituksella saatavana seinä- ja korkeat kaapit, jotta keittiön yhtenäinen kaapistorivi jatkuu. Kaikki kolme perusyksikön korkeutta – standardi/ Line N, XL ja Maxi – voidaan sovittaa käyttäjän ergonomisiin vaatimuksiin yhdistämällä neljä jalustakorkeutta ja kaksi työtason paksuutta. Noblessalla on myös Mini-korkeus tasojen alentamiseksi, kuten kauppakassien laskemista varten.

Suomalaisten keskipituus on kasvanut, mutta samaan aikaan asuntojen pinta-alat ovat pienentymään päin. Noblessa tuokin nyt keittiöihin uudet, ergonomiset XL-mitoitetut rungot standardi- ja Line N -runkojen lisäksi. Monipuolinen, seitsemällä eri korkeussäädöllä saatava XL-mitoitus soveltuu joustavasti käyttäjäpituuksille: 155–210 cm.

XL-mitoituksella on saatavilla pöytä- ja seinäkaapit sekä korkeat kaapit, jolloin myös arkkitehtoniset linjat säilyvät. Samalla uusi XL-mitoitettu runko tarjoaa kymmenen prosenttia lisää säilytystilaa – se tarkoittaa esimerkiksi yhtä laatikkoa lisää.

Mikään muu perusyksikkö ei tarjoa niin monipuolisia laatikon sisäosan organisointimahdollisuutta kuin XL. 14 senttiä korkeiden laatikoiden etu on se, että niihin mahtuu vispilät ja keittoastiat mukavasti.

Tikkurila Flamingo Sävyt Maali

Tikkurilan vuoden väri K319 Flamingo

Kohta alkaa aurinko paistamaan ikkunoista sisään ja tuntuu että pitäisi kotona jotain tehdä,...

Lue lisää

liukuovikaappi finndeco

Kaapin paikka

Tarvitsetko uuden liukuovikomeron eteiseen, makuuhuoneeseen tai johonkin muuhun kodin tilaan,...

Lue lisää

Keittiöt Noblessa

XL-keittiöiden sukupolvi

Uuden keittiön hankintapäätös riippuu monista eri tekijöistä. Yksilöllisen keittiösuunnitelman...

Lue lisää