Sisustustalon blogi

Seuraa meitä myös muualla verkossa

  • Koti
  • Sisustustalon blogi

Tikkurilan vuoden väri K319 Flamingo

Kohta alkaa aurinko paistamaan ikkunoista sisään ja tuntuu että pitäisi kotona jotain tehdä, vaihtaa tekstiilejä, seinän väriä jotakin uutta.
Tikkurila on valinnut vuoden värin, rohkea K319 Flamingo! Aluksi ehkä hieman raju, mutta kun sitä useammin katsoo, sävy alkaa kiehtoa. 

Lainattua tekstiä Tikkurilan sivuilta:

"Miksi K319 Flamingo? 
Vuoden väri valittiin sen elinvoimaisuuden ja leikkisyyden vuoksi. Aavistuksen vaaleanpunaiseen taittava K319 Flamingo huokuu positiivisia tunteita ja auringonsäteitä. 
Visuaalisuutensa vuoksi K319 Flamingo tuo mieleen kaikkea cocktaileista urheiluautoihin ja elokuvista kodinsisustukseen. Tämä sävy on itseilmaisun ja yksilöllisyyden ruumiillistuma. Se herättää ajatuksia ja tunteita ja toimii trendien, inspiraation ja avoimuuden symbolina. 
Koska aikaamme luonnehtii epävakaus, hektisyys ja ajoittain jopa kaoottisuus, menneiden ja huolettomien vuosikymmenien muisteleminen tuntuu lohduttavalta. Riemunhetkien ja iloisten värien kaipuu kasvaa kasvamistaan. Vuoden väri vastaa juuri tähän kaipuuseen." 

"Miten käyttää sävyä K319 Flamingo? 
Ilon lisääminen elämään ei ole koskaan pahitteeksi. Kokeile vuoden väriä lisäämällä sitä sisustukseesi ensin pienissä määrin, esimerkiksi tyynyllä, lampunvarjostimella tai taideteoksella. Kun saat tuntuman siitä, miten vuoden väri sopii kotiisi, voit käyttää sitä rohkeammin ja maalata sävyllä jonkin huonekalun tai seinän. 
Vuoden värikokoelma kutsuu sinut yhdistelemään saman värin eri sävyjä ja kokeilemaan epätyypillisiä väriyhdistelmiä. Vuoden väriä voidaan yhdistellä helposti kokoelman muihin punaisen sävyihin ja luoda näin harmoninen tunnelma huoneeseen. Persoonallisuutta sisustukseen tuot puolestaan yhdistämällä vuoden värin epätyypillisempään pariin, kuten keltaisen tai sinisen eri sävyihin"

https://new.tikkurila.fi/kotimaalarit/koti/varikartat_sisamaalaukseen/artikkelit/k319_flamingo_on_vuoden_vari_2019

 

Varmasti tämä jakaa mielipiteitä, mikäli Flamingo on iskenyt sinuun, meiltä saat maalit sävytettyä tähän vuoden sävyyn tai mihin muuhun itse haluat. 

 

Kaapin paikka

Tarvitsetko uuden liukuovikomeron eteiseen, makuuhuoneeseen tai johonkin muuhun kodin tilaan, mutta et ole varma kuinka mitata oikea mitta.
Tässä ohjeessa kerromme kuinka määrität kaapin oiken paikan oikein mitoin. Ja onnistut varmasti.

Lue lisää

XL-keittiöiden sukupolvi

Uuden keittiön hankintapäätös riippuu monista eri tekijöistä. Yksilöllisen keittiösuunnitelman on otettava huomioon eri asioita. Kun katsot myymälässä keittiöitä ensimmäistä kertaa, sinua kiehtoo loistava muotoilu ja ihailet viimeisintä keittiöteknologiaa ja nerokkaita ominaisuuksia.

Lue lisää

Tikkurila Flamingo Sävyt Maali

Tikkurilan vuoden väri K319 Flamingo

Kohta alkaa aurinko paistamaan ikkunoista sisään ja tuntuu että pitäisi kotona jotain tehdä,...

Lue lisää

liukuovikaappi finndeco

Kaapin paikka

Tarvitsetko uuden liukuovikomeron eteiseen, makuuhuoneeseen tai johonkin muuhun kodin tilaan,...

Lue lisää

Keittiöt Noblessa

XL-keittiöiden sukupolvi

Uuden keittiön hankintapäätös riippuu monista eri tekijöistä. Yksilöllisen keittiösuunnitelman...

Lue lisää