• Suunnittelusta toteutukseen

    Suunnittelusta toteutukseen

    Ammattitaitoiset myyjät ja taitavat suunnittelijamme ovat palveluksessasi remonttisi jokaisessa vaiheessa. Tässä remontissa onnistut!

Tässä remontissa onnnistut varmasti

Palvelut onnistuneeseen remonttiin.

Käänny ammattilaisen puoleen. Autamme sinua keittiön suunnitelussa tai vaikka saunan materiaalien valinnassa. Sisustussuunnittelijamme tulevat paikan päälle ja voivat tehdä kattavan suunnitelman kotisi uusista pinnoista.

Ammattilaisen suunnittelemana onnistut varmasti. Lisäksi kauttamme saat osaavia keittiön rakentajia tai saunatimpureita.

Ota yhteyttä meihin ja kerro millainen on sinun remontti!

Company Gallery 01
Company Gallery 02
Company Gallery 03
Company Gallery 04

Aloita onnistunut remontti

Palveleva ammattilainen auttaa sinua onnistumaan kaikkeen sisustukseen ja kodin pintaremontointiin liittyvissä asioissa.

Suunnittelupalvelut

Suunnittelupalvelut

Ammattitaitoiset suunnittelijamme toteuttaa unelmiesi saunan tai tuovat luksusta kylpytiloihin. Suunnittelemme liukuovijärjestelmät tai muut kodin arkea helpottavat kalusteratkaisut. Kysy lisää myös muista sisustussuunnittelun palveluistamme

Asennus ja kasaus

Asennus ja kasaus

Asennamme keittiöt valmiiksi kokonaisuuksiksi sekä kasaamme liukuovikaapistot käyttövalmiiksi paikoilleen. Tämän helpommalla ei kodin kaapistoja voi tilata! Kysy myös kirvemiehen palveluita!

Rahoituspalvelut

Rahoituspalvelut

Kodin remontointi on usein suuri investointi, johon tarvitsee lainaa. Meillä on sinulle vaivaton ja joustava rahoitusratkaisu, johon et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Kysy lisää rahoituspalveluistamme liikkeessä!

Kotiinkuljetus

Kotiinkuljetus

Helpota arkea ja tilaa kuljetuspalvelu. Toimitamme tilaamasi tuotteet kotiin kätevästi keittiökoneista kaakeleihin! Kaikki keittiömme tulevat valmiiksi kasattuina paikalle!

Kysy lisää Sisustustamistalon palveluista. Ammattilaiset auttavat sinua onnistumaan kotisi remontissa!

Ota yhteyttä meihin

Tunnettuja sisustamisen brändejä

Tuotemerkkejä

Kotkan Sisustustalon valikoimasta löydät suuren joukon tunnettuja sisustamisen tuotemerkkejä.
Meiltä saat kaiken saman katon alta!